.

.

Livrarea produselor

 • Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea aleasa de dvs. in momentul efectuari comenzii.
  Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

  Comenzile plasate pana in ora 13:00 vor fi procesate si expediate in aceeasi zi, exceptand zilele de weekend si sarbatori legale.
  Comenzile plasate dupa ora 13:00 vor fi procesate si livrate in urmatoarea zi lucratoare.
  Comenzile plasate in weekend vor fi procesate in prima zi lucratoare de dupa weekend, de regula Lunea.
  In general, comenzile ajung la destinatie in 24-72 de ore de la data predarii comenzii firmei de curierat. Acesti termeni pot fi influentati de zilele de wekend, sarbatorile legale, de modul de plata sau de modalitatea de livrare a produselor din comanda.

  In cazul stornarii comenzilor sau Returnare, costul de transport nu se storneaza.

RETUR COMENZI

 • RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI : Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
  "Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile, începând cu ziua în care intra în posesia fizică a produsului, pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14." Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
  Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email retur@e-vopseaauto.ro completand formularul de retur:
  Descarca formular de retur
  Numai cererile scrise se vor lua in considerare. Produsul poate fi returnat numai daca este neutilizat, in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii). Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie . Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul TMA INAA INVEST S.R.L. sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Dupa primirea confirmarii de returnare, produsele nu se vor returna mai tarziu de 15 zile lucratoare de la data primirii acestei confirmari.

RETURNAREA PRODUSELOR PESTE PERIOADA DE RETURNARE

 • Produsele unei comenzi care au depășit perioada de returnare nu se mai pot returna.

0
0